top of page

Klienters tilbagemeldinger

Tilbagemelding på urinvejsproblemerTm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Før behandlingen hos Rikke, var jeg ofte ude at tisse flere gange hver nat, nu et halvt år efter jeg startede på behandlingen, kan det tælles på en hånd hvor mange nætter jeg har været ude at tisse og de nætter har det kun været en enkelt gang. Det er skønt at kunne sove en hel nat uden toiletbesøg.

Jeg følte ofte vandladningstrang og tissede mange gange i løbet af dagen, det var som om jeg ikke fik tømt blæreren ordentligt. Nu efter jeg er startet på behandlingen, er det blevet meget bedre, der går meget længere tid imellem mine toiletbesøg.

Nu er der langt mellem de nætter, hvor jeg er oppe og tisse, det har givet mig mere sammenhængende søvn.

Tilbagemeldinger på Access Bars behandlinger

Kære Rikke, en lille opdatering fra mig. Jeg har fået 2 behandlinger med 1 uges mellemrum. jeg kom til dig med de "fantastiske" ting der følger med i overgangsalderen: negative tanker, tankemylder, lettere depressiv mm.
2 behandlinger og jeg har det meget bedre, ingen tankemylder eller negative tanker :) jeg ser lysere på hverdagen og har mere overskud. Så tusinde tak Rikke, jeg kommer helt sikkert igen når/hvis overskuddet daler.
Jeg kan kun anbefale dig "du får 5 store stjerner af mig" 

Tak for sidst.. Jeg var helt smadret da jeg kom hjem (fik dog lavet noget alligevel 😊), tissede dobbelt så meget som jeg plejer?? Det er dog taget af.. Ellers føler jeg mig helt clear i hovedet og let i kroppen 👏👏👏 vil helt sikkert ha en behandling igen og anbefale det til andre 😘😘 knus

Nød en dejlig behandling igen i går - tak Rikke🙏 - jeg har nu flere gange startet weekenden med en gang Access Bars, og det kan varmt anbefales, bliver afspændt og afslappet 😊

Tak for meget stor energitilførsel og fokus og ro - jeg kan virkelig anbefale dine behandlinger ! 👍😀👏🏿

bottom of page